UN NOU PROJECTE

Aquest cap de setmana, aprofitant que divendres va ser el dia mundial del bloc, juntament amb en Rubèn Novoa, hem posat en marxa el projecte AMÉRICA DECIDE, un bloc des del qual seguirem tota l’actualitat referent a les eleccions presidencials dels EEUU del any que ve, així com la resta de la principal actualitat política nord-americana.

El bloc està fet en castellà amb la idea d’arribar a tota la comunitat hispana, per bé que hem habilitat també una versió catalana via traductor online. Us animem a tots a que hi entreu, hi digueu la vostra i hi participeu, intentant convertir AMÉRICA DECIDE amb el complement o l’extensió d’aquest bloc pel que fa a l’actualitat política nord-americana.

Tant se val si allà o aquí, espero que siguem en contacte. Gràcies per la vostra visita.

[@more@]

Quant a xtomas

Xavier Tomàs i Blanquet Facultat de Ciències Polítiques i de l\'Administració Universitat Pompeu Fabra
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.